Binnen 2 werkdagen bezorgd
  Nú bestellen is dinsdag a.s. in huis
  Als cadeau laten bezorgen
  Vanaf 99,- gratis gratis bezorgd
  Betalen via je eigen bank of ná ontvangst

Mooie wijnen

beoordeling

Echt genieten van de heerlijke wijnen zeer verrassend de bubbel

Marlene

Mijn aanrader: Primo Secco White Brut


Bekijk alle meningen van onze klanten >>

Wijn met kalkoenfilet combineren

Bij een gerecht met gebakken of gegrilde kalkoenfilet kun je zowel voor vrij lichte rode wijn kiezen als voor een wat vollere, zachte witte wijn.

Over het algemeen zijn de zachte wijnen van de Pinot Noir een goede rode combinatie met kalkoenfilet. Maar je kunt ook aan een minder bekende wijn van bijvoorbeeld de Vernatsch druif uit het Italiaanse Alto Adige kiezen. Nog exotischer - en liefst als de kalkoenfilet gegrild is - is een rode Poulsard uit de Franse Jura.

Ga je voor wit, kies dan bijvoorbeeld een Chardonnay (zacht, rond en vol) of een alternatief met vergelijkbare kenmerken, bijvoorbeeld een Viognier.

© AndereWijn 2008 - 2025 Teksten of beelden mogen niet zonder onze toestemming worden hergebruikt.